Bedrijvengids / Zorg en welzijn / Woonzorglocatie Borgerhof

In Borger en omstreken was Borgerhof jarenlang het vertrouwde woonzorgcentrum. Het werd echter tijd om afscheid te nemen van het oude gebouw. Daarom zijn de bewoners van Borgerhof begin 2016 verhuisd naar een tijdelijke huisvesting, naast de brandweer, in de wijk Daalkampen. Op de plaats van de oude Borgerhof worden 88 nieuwe woningen gebouwd.

Voorzieningen
In de tijdelijke huisvesting zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals een restaurant, een kapper en een winkeltje. Ander gemak, zoals een pedicure die bij u aan huis komt, kan geregeld worden als u bij ons woont. Ook kunt u bij Borgerhof tijdelijke huisvesting terecht voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden.

Wonen in Borgerhof
Op de plaats van de oude Borgerhof worden 88 nieuwe woningen gebouwd. Deze woningen zullen geschikt zijn voor ouderen met een uiteenlopende zorgbehoefte. Dit betekent dat u er terecht kunt zonder of met een kleine zorgvraag maar ook kunt blijven wonen als u in de loop der tijd veel zorg nodig heeft. Ook voor de tijdelijke huisvesting kunt u zich aanmelden. U kunt daar komen wonen en verhuizen naar een van de 88 nieuwbouwappartementen op het moment dat die klaar zijn.

Gegevens

Bedrijfsnaam:Woonzorglocatie Borgerhof
Adres:Ijzertijdstraat 2
Plaats:9531 RA BORGER
Telefoon:0599-588282
E-mailadres:borloket@tangenborgh.nl